استعلام قیمت
۰۲۱-۶۵۰۲۳۱۰۹
تجهیزات و ماشین آلات

کرایه کامیون جفت

کامیون‌ های دارای دو محور در قسمت انتهایی، به طور عام با نام کامیون جفت شناخته می‌ شوند. اگر کرایه کامیون جفت را در نظر دارید به یاد بسپارید که این نوع از کامیون ‌ها در باربری، قابلیت حمل بار تا ظرفیت ۱۵ و نهایتا ۲۵ تن را دارند. به ‌علاوه، این نوع از کامیون ‌ها با نام ‌های دیگری مانند کامیون ۱۵ تن و کامیون ۱۰ چرخ نیز شناخته می‌ شوند.

کامیون جفت اصولا برای حمل کالا و بار سنگین استفاده می‌ شود و همچنین در عرصه خدمات آتش‌ نشانی نیز به ‌کار می ‌رود. کرایه کامیون جفت زمانی مورد توجه است که ما به حمل حداقل ۶ تن بار نیاز داشته باشیم. امروزه، انتخاب مناسب و بهینه وسیله نقلیه برای حمل و نقل بار یکی از اساسی ‌ترین مسائل برای باربری ‌ها محسوب می ‌شود. به همین دلیل سعی داریم شما را با این وسیله حمل و نقل جاده ای بیشتر آشنا کنیم.

کامیون جفت

هزینه کرایه کامیون جفت

هزینه کرایه کامیون جفت به چند عامل اساسی بستگی دارد. اولین عامل مهم، مسافت مورد نظر برای حمل بار است. معمولا هر کیلومتر از مسافت مورد نظر، هزینه کرایه را افزایش می ‌دهد. علاوه بر این، نوع بار و وزن آن نیز بر این تعرفه تأثیر گذار است. بار های سنگین تر به کامیون با ظرفیت بیشتر نیاز دارند و این مسئله ممکن است به پرداخت هزینه بیشتر منجر شود.

ساعت و روز تحویل بار نیز از جمله عوامل مؤثر در هزینه کرایه کامیون جفت هستند. برای مثال، تحویل بار در ساعات پرترافیک ممکن است هزینه را افزایش دهد. همچنین، نوع خدمات اضافی مانند بیمه باربری، بسته‌ بندی، بارگیری و تخلیه نیز بر هزینه نهایی تاثیر مستقیم خواهند داشت. در نهایت، نرخ‌ های بازار و رقابت بین شرکت‌ های حمل و نقل نیز بر قیمت کرایه تأثیر گذار است.

برای استعلام رنج قیمت کرایه کامیون جفت در سال 1403 می توانید با کارشناسان عمران مدرن تماس بگیرید.

کامیون ده چرخ

انواع کامیون جفت

انواع مختلفی از کامیون ‌های جفت باری وجود دارد که می توانید از آنها استفاده کنید. محبوب ترین این انواع کامیون جفت باری معمولی است. این مدل، رایج ‌ترین نمونه برای کرایه کامیون جفت است و برای حمل گونه‌ های مختلفی از بار ها به کار می ‌رود. از جمله این بار ها می ‌توان به مصالح ساختمانی، مواد معدنی و ماشین ‌آلات صنعتی اشاره کرد.

همچنین کامیون باری مسقف هم برای کرایه کامیون جفت مورد توجه است. این نوع کامیون برای حمل بار هایی مناسب است که نیاز به حفاظت در برابر شرایط جوی دارند. به طور خاص، برای حمل مبلمان و وسایل چوبی کارآمد خواهد بود.

در کنار این دو مورد کامیون جفت باری کمپرسی را هم در نظر داشته باشید. این کامیون برای جا به‌ جایی بار های فله ‌ای همچون خاک، شن، ماسه و سنگ طراحی شده است. ضمنا کرایه کامیون جفت باری یخچال‌ دار هم بسیار مورد توجه است. این نوع کامیون برای حمل بار های فاسد شدنی مانند مواد غذایی و دارو ها مورد استفاده قرار می ‌گیرد.

کامیون جفت باری بغل بازشو هم به گونه ای طراحی شده که دیواره‌ های جانبی آن قابل باز شدن هستند. این ویژگی بارگیری و تخلیه بار را زمان کرایه کامیون جفت آسان ‌تر می ‌کند (به ویژه برای محموله‌ هایی با ابعاد بزرگ یا نامنظم).

کامیون جفت باری کفی هم دارای یک کفی صاف و بدون دیواره است و برای حمل بار های سنگین و حجیم که به فضای زیادی نیاز دارند، مناسب است. از جمله:

  • ماشین‌ آلات
  • تجهیزات صنعتی
  • ورق‌ های فلزی
  • کانکس ‌ها و مخازن
کامیون جفت بغل بازشو

مزایای کرایه کامیون جفت

کرایه کامیون جفت معمولا به دلیل بالا بودن حجم بار مورد توجه است. زیرا کامیون ‌های جفت باری قادر به حمل بار هایی با حداکثر وزن ۲۵ تن هستند. این ظرفیت بالا آنها را برای حمل مصالح ساختمانی، مواد معدنی، ماشین‌ آلات صنعتی و بار های سنگین دیگر مناسب می‌ سازد.

از آنجا که کامیون‌ های جفت باری دو محور دارند، دارای قدرت و ثبات بالایی هستند. این ویژگی به آنها اجازه می‌ دهد که به راحتی در جاده ‌های شیب ‌دار و نا هموار حرکت کنند. ضمنا کرایه کامیون جفت به دلیل استفاده از موتور های دیزل قدرتمند محبوب شده است. زیرا این کامیون ها دارای راندمان بالایی هستند. این راندمان بالا باعث می‌ شود تا با مصرف کمتر سوخت، مسافت ‌های طولانی را طی کنند.

کامیون‌ های جفت باری به طور کلی به سیستم‌ های ایمنی متعددی مثل ترمز ضد قفل، سیستم کنترل پایداری الکترونیکی و سیستم هشدار خروج از خط مجهز هستند. این سیستم ‌ها به راننده کمک می ‌کنند تا در شرایط مختلف کنترل کامیون را حفظ کند. همچنین کرایه کامیون جفت به دلیل قابلیت مانور این نوع وسایل حمل و نقل هم مورد توجه است.

زمان کرایه کامیون جفت با فرمان ‌های هیدرولیک، مطمئن می شویم که کامیون دارای قابلیت مانور بالا است. این ویژگی به ماشین امکان می‌ دهد تا در محیط‌ های باریک و شلوغ به راحتی حرکت کند.

برای مطالعه بیشتر:

آخرین عناوین

اجرای سیپورکس

بلوک سیپورکس که با نام های هبلکس، تبلکس و ساروج نیز شناخته می شود؛ یک…

2 ساعت پیش

گچ کاری روی هبلکس

اجرای گچ روی هبلکس به دلیل ساختار و ویژگی‌ های خاص این نوع بلوک، نیازمند…

3 ساعت پیش

قیمت جدول بتنی ایران فریمکو

قیمت جدول بتنی ایران فریمکو همانند سایر فرآورده های بتنی، به قیمت مواد اولیه مانند…

20 ساعت پیش

مزایا و معایب ساندویچ پانل

ساندویچ پانل ها یکی از مصالح ساختمانی مدرن هستند که با توجه به ویژگی های…

2 روز پیش

معایب دیوار پیش ساخته گچی

دیوار پیش ساخته گچی یکی از مصالح مدرن و کارآمد در صنعت ساختمان سازی است…

2 روز پیش

تفاوت ضد یخ ملات و بتن

تفاوت ضد یخ ملات و بتن ، یکی از مواردی است که همواره برای افراد…

2 روز پیش