استعلام قیمت
ثبت درخواست
برق و روشنایی

چراغ دکوراتیو نما

چراغ دکوراتیو نما ، ابزاری نوین و موثر برای افزایش زیبایی و جذابیت نمای ساختمان ها در شب است. این چراغ ‌ها با تاباندن نوری ملایم و دلنشین در طرح های مختلف، نمای ساختمان را از تاریکی مطلق بیرون آورده و به آن جلوه ‌ای بدیع و چشم ‌نواز می ‌بخشند. در گذشته تصور بر آن بود که برای نورپردازی نمای بیرونی ساختمان ها و ویلاها، تنها کافی است یک چراغ بزرگ و پر نور نصب کرد. اما امروزه با پیشرفت صنعت نورپردازی نما و توجه به زیبایی شناسی، از انواع چراغ دکوراتیو نما برای نورپردازی نمای ساده و خسته کننده ساختمان ها استفاده می شود.

چراغ‌ دکوراتیو نما در انواع مختلفی از نظر قیمت، طراحی بدنه، نوع منبع نور، اندازه و جهت های نوردهی موجود بوده و به فروش می رسند. این تنوع بالا، به طراحان و معماران این امکان را می ‌دهد تا گزینه‌ ای متناسب با بودجه، سلیقه و نیاز خود را برگزینند. در این مطلب انواع چراغ دکوراتیو نمای ساختمان را از نظر قیمت، کاربرد و نکات مهم در هنگام انتخاب، مورد بررسی قرار داده ایم.

چراغ دکوراتیو نما

قیمت چراغ دکوراتیو نما

چراغ دکوراتیو نمای ساختمان با تنوع بالایی از نظر طراحی، اندازه و نوع منبع نور عرضه می‌ شوند. این تنوع بالا، بازه قیمتی گسترده ای را ایجاد می‌ کند. در نتیجه می توان با در نظر گرفتن طرح و ویژگی های مورد نیاز از یک چراغ دکوراتیو نما و میزان بودجه، گزینه مناسب را با بهترین قیمت انتخاب کرد. حدود قیمت انواع چراغ دکوراتیو نما در نیمه اول سال ۱۴۰۳، از ۵۰۰ هزار تومان تا ۳ میلیون تومان می باشد. در این بخش، به بررسی عوامل موثر بر قیمت چراغ دکوراتیو نما می‌ پردازیم.

  • نوع منبع نور: لامپ هایی که در چراغ دکوراتیو نما استفاده می شوند، بسته به آن که از نوع LED، SMD و یا COB باشند، میزان پخش نور، پرتاب نور و در نتیجه قیمت متفاوتی دارند. قیمت لامپ COB از SMD و LED بیشتر است.
  • میزان شار نوری یا لومن: لومن بیانگر میزان نور قابل رویت تولید شده توسط منبع نور است. هرچه مقدار لومن چراغ دکوراتیو نمای ساختمان بیشتر باشد، میزان روشنایی آن نیز بیشتر بوده و قیمت بالاتری دارد.
  • توان مصرفی لامپ: برای نورپردازی با چراغ دکوراتیو نما ، می توان از لامپ هایی با توان های مختلف استفاده نمود. هر‌چه لامپ توان بیشتری داشته باشد، سطح بزرگتری را روشن کرده و مصرف انرژی و قیمت بالاتری دارد.
  • برند سازنده: قیمت چراغ دکوراتیو نمای ساختمان با توجه به اعتبار و کیفیت برند سازنده آن، می تواند متفاوت باشد. در حالت کلی، برندهای ایرانی چراغ دکوراتیو نما نسبت به برندهای خارجی ارزان تر هستند.
  • درجه حفاظت: عدد درجه حفاظت چراغ دکوراتیو نما ، بیانگر میزان مقاومت بدنه چراغ در برابر شرایط جوی مختلف از جمله رطوبت، غبار و اشعه خورشید است. هرچه درجه حفاظت بدنه چراغ دکوراتیو نما بالاتر باشد، مقاوم تر بوده و قیمت گران تری دارد.
چراغ دکوراتیو نمای ساختمان

انواع چراغ دکوراتیو نمای ساختمان

چراغ دکوراتیو نما دارای مدل های بسیار متنوعی است. از انواع چراغ های دکوراتیو دیواری گرفته تا سقفی، در طرح ها و اندازه های گوناگون موجود هستند. چراغ های دکوراتیو نمای ساختمان دیواری و سقفی دارای شکل های مختلفی مانند خطی، استوانه‌ای، مکعب، گرد و همچنین جهت پخش نور یک طرفه یا چند طرفه هستند. از مزیت های چراغ دکوراتیو نما می توان به همخوانی و هماهنگی مدل آن ها چه با معماری مدرن و چه با معماری کلاسیک، اشاره کرد.

چراغ دکوراتیو نمای چهار جهته

چراغ دکوراتیو نما مدل سقفی

یکی از پرکاربردترین انواع چراغ دکوراتیو نمای ساختمان ، چراغ‌ های دکوراتیو نما مدل سقفی بوده که روی سقف در زیر لبه های نما نصب می ‌شوند. این چراغ‌ ها در انواع طرح‌ ها، اندازه ‌ها، رنگ‌ ها و شکل ها موجود بوده و قابلیت نورپردازی نما در سطوح مختلف دارند. از معروف ترین مدل های چراغ دکوراتیو نما سقفی، می توان به مدل سیلندری اشاره کرد.

چراغ دکوراتیو نما سقفی روکار مدل استوانه ای

چراغ دکوراتیو نما مدل دیواری

امروزه محبوبیت چراغ دکوراتیو نما مدل دیواری، به دلیل طرح های متنوع و زیبایی که دارد، رو به افزایش است. این چراغ ها دارای شکل ها، اندازه ها و رنگ های متنوع و همچنین قابلیت تابش چند جهته نور هستند. به عنوان مثال چراغ دکوراتیو نمای ساختمان تک‌ جهته، نور را در یک جهت خاص تابانده و برای نورپردازی متمرکز روی المان‌ های خاص نما مناسب هستند. چراغ های چند جهته نیز ضمن تاباندن نور در چند جهت مختلف، برای نورپردازی کلی و گسترده نما، بسیار مناسب هستند.

برای مطالعه بیشتر:

اجرای نورپردازی نمای ساختمان

هالوژن نما

انواع نورپردازی نمای ساختمان

چراغ نمای ساختمان وال واشر

نور مخفی نما

آخرین عناوین

پارتیشن شیشه ای ریلی

اگر به دنبال یک روش به روز و جذاب برای ایجاد فضاهای کوچک تر بدون…

3 دقیقه پیش

جایگزین بلوک سیمانی

با پیشرفت تکنولوژی در صنعت ساختمان سازی، استفاده از مصالح سنتی مانند بلوک سیمانی جای…

2 ساعت پیش

بلوک سیمانی یا آجر

بلوک سیمانی یا آجر؟ این پرسشی است که اغلب سازندگان به آن برخورد کرده اند.…

2 ساعت پیش

پارتیشن شیشه ای فریم لس

تصور کنید در یک دفتر کار با پارتیشن شیشه ای فریم لس نشسته اید؛ آیا…

1 روز پیش

جدول پرسی چیست

جدول پرسی چیست و چه کاربرد هایی دارد؟ موضوع مورد بررسی ما در این مقاله…

1 روز پیش

جدول پرشین بتن

جدول پرشین بتن یکی از محصولات پر کاربرد در محوطه‌ سازی و فضا های شهری…

1 روز پیش