استعلام قیمت
ثبت درخواست

کاشی آشپزخانه بهترین گزینه‌ی دیوارپوش و کفپوش فضاهای مرطوب است. کف و دیوار آشپزخانه همواره در معرض آلودگی و حرارت است. کاشی و سرامیک آشپزخانه باید استحکام کافی در برابر انواع تنش‌ها را داشته باشد و پوشش دیواری نیز طی زمان زیبایی خود را حفظ کند. استفاده از کاشی بین کابینتی شیک ایده‌ای است که همواره ظاهر آشپزخانه را لوکس و تمیز نگاه خواهد داشت.

کاشی گلدار و ساده کف و دیوار

پیشینه کاشی آشپزخانه به سال‌های دور و هنر سفالگری باز می‌گردد. با لعاب‌زنی روی سفال، قدم‌های اولیه ساخت کاشی برداشته شد. مصری‌ها اولین کسانی بودند که تشخیص دادند حرارت می‌تواند استحکام بالایی برای سفال به ارمغان بیاورد. آثاری از کاشی پخته شده را در تمدن بین النهرین می‎توان دید. از کانی رس کائولینیت استفاده شد تا سرآغازی برای تولید انواع کاشی و سرامیک آشپزخانه های امروزی باشد. آنچه این روزها برای کاشی و سرامیک کف آشپزخانه استفاده می‌شود، با نام پرسلان می‌شناسند. پرسلان نوعی فرآورده سرامیکی است که سرمنشاء آن همان کانی‌ رس کائولینیت بوده که برای چینی استفاده می‌شده و بعدها به اروپا راه پیدا کرده و امروزه اختراع پرسلان را به کشور آلمان نسبت می‎‌دهند.

کاشی سنتی

منشاء کاشی لعابدار به سرزمین چین باز می‌گردد. این کاشی مناسب آشپزخانه و سرویس بهداشتی است. پس از ورود آن به سرزمین‌های خاورمیانه، صنعتگران خبره ایرانی با اکسیدهای فلزهایی مانند قلع، کبالت، منیزیم و آنتیمون، لعابی درخشان و روشن با بافت‌هایی پیچیده تولید کردند. با این تکنیک امکان تولید بهترین رنگ کاشی برای بازسازی آشپزخانه در طیف رنگ روشن فراهم شد.

کاشی روشن لعابدار براق

انواع کاشی آشپزخانه

انواع کاشی و سرامیک آشپزخانه به طور کلی بر اساس 6 ویژگی طبقه بندی می‌شود:  

  1. کاربرد
  2. جنس بدنه کاشی
  3. لعاب کاشی
  4. میزان تخلخل
  5. مراحل پخت
  6. شیوه فرم دهی
انواع کاشی

به طور کلی از نظر کاربرد کاشی، کف و دیوار از هم متمایز می‌شود. اما با ورود سرامیک و کاشی پرسلان به بازار، بخشی جداگانه را به پرسلان اختصاص دادند. کاشی پرسلان در شرایطی به کار می‌رود که تنش و ترافیک تردد بالا باشد و کیفیت آن کاملا متمایز با سرامیک معمولی است. بنابراین سه دسته کلی برای کاشی در نظر می‌گیرند:

  • انواع کاشی و سرامیک کف آشپزخانه
  • انواع کاشی و سرامیک دیوار آشپزخانه
  • انواع کاشی پرسلان
کاشی و سرامیک کف و دیوار طرح مراکشی

علاوه بر این دسته بندی، دسته‌بندی دیگری نیز در مورد بدنه کاشی وجود دارد. سرامیک بدنه آشپزخانه یا همان اسکلت کاشی شامل 4 دسته زیر است:

  • کاشی ماژولیکا
  • کاشی کاتوفوریت
  • مونوپروز
  • کاشی ارتن ور
کاشی ساده تک رنگ کف و دیوار

لعاب کاشی

کاشی از لحاظ لعاب نیز به طور کلی دو دسته است. یا کاشی آشپزخانه لعابدار است یا بدون لعاب. انواع لعابدار نیز دو دسته کلی دارد:

  • لعاب خشک ( شامل: انگوب، زیر لعابی، موتل، رو لعابی، لعاب های چاپ تخت )
  • لعاب تر ( شامل: گریت ها، پودر، گرانول )
کاشی دیواری لعابدار

میزان تخلخل کاشی

میزان تخلخل نشان دهنده میزان جذب آب کاشی است. این ویژگی در انتخاب کاشی آشپزخانه اهمیت بالایی دارد زیرا آشپزخانه محیطی مرطوبت است و نیاز به تمیزکاری خواهد داشت. کاشی بر اساس میزان فضای موجود میان ذرات، درصدی از آب را درون خود نگه می‌دارد. دو دسته کلی برای تخلخل وجود دارد شامل:

  • کاشی متخلخل
  • کاشی زجاجی

بر اساس هر کدام از ویژگی‌های یاد شده، تعیین می‌شود که کاشی مناسب کف خواهد بود یا دیوار. در ادامه این دو کاربرد مرور خواهد شد.

کاشی کف آشپزخانه مقاوم در برابر رطوبت

شیوه فرم دهی کاشی

اگر برای خرید کاشی به بازار مراجعه کرده باشید، دو علامت A و B توجهتان را جلب می‌کند. این دو علامت نشان دهنده شیوه فرم دهی به سرامیک است.

کاشی A: کاشی اکسترودی

کاشی B: کاشی پرسی

علامت A نشان دهنده کاشی اکسترودی است. در این شیوه فرم دهی، کاشی در حالت پلاستیک به وسیله اکسترود فرم می‎گیرد و به شکل ستون در می‌آید تا برش داده شود. نام دیگر کاشی اکسترودی که جذب آب کمتر از 6 درصد دارد، کاشی کواری است.

علامت B نشان دهنده کاشی پرسی است. این کاشی به روش پرس خشک فرم داده می‌شود. مخلوط مواد آسیاب شده به وسیله فشار بالا در قالب شکل داده می‌شود.

کاشی کرم کلاسیک هماهنگ با کابینت چوبی

کاشی کف آشپزخانه

به طور کلی سرامیک کف آشپزخانه و پذیرایی و سایر نقاط خانه نسبت به کفپوش دیواری باید تراکم بالاتر و مقاومت فشاری بیشتری داشته باشد زیرا ترافیک بالاتری را تحمل می‌کند. نکته مهم کاشی و سرامیک مناسب کف آشپزخانه، درصد جذب آب پایین است. اگر تصمیم گرفتید از کاشی پرسلانی برای کف استفاده کنید؛ خیال خریدار از بابت جذب آب و مقاومت راحت خواهد بود. البته قیمت کاشی آشپزخانه پرسلانی از سایرین بالاتر است.

کاشی و سرامیک کف آشپزخانه

کاشی کف از انواع کانی خاک رس تولید می‌شود که با اضافه کردن بازالت، بلندیت و گرانیت تا حدود 8 درصد و کرومیت تا 2 درصد، شرایط ریخته‌گری مناسبی برای آن ایجاد خواهد شد. ویژگی‎های کاشی و سرامیک کف در آشپزخانه شامل موارد زیر است:

  • کاشی کف باید مقاومت طولانی داشته باشد. ضد حریق باشد و مقاومت حرارتی بالایی داشته باشد. اگر در آشپزخانه وسیله آتش زا یا ظرف داغ روی زمین قرار گیرد، کفپوش باید تحمل حرارت بالا را داشته باشد.
  • جذب آب پایین؛ ویژگی اصلی کاشی‌ مناسب کف آشپزخانه است. رطوبت اطراف ظرفشویی بسیار زیاد است و شستشوی مداوم با آب، اهمیت مقاومت کاشی در برابر رطوبت را نشان می‌دهد.
  • دوام و عمر طولانی سرامیک کف اهمیت ویژه‌ای دارد. کفپوش آشپزخانه به ندرت عوض می‌شود و باید برای مدت طولانی طرح خود را حفظ کند.
  • پنجره‌های آشپزخانه معمولا بزرگ است و کفپوش در معرض تابش مستقیم نور خورشید قرار خواهد داشت. کاشی و لعاب کار شده روی آن باید مقاومت بالایی در برابر نور خورشید داشته باشد.
  • با توجه به اینکه آشپزخانه همواره در معرض چربی و آلودگی قرار دارد، شستشوی کف با مواد شوینده اجتناب ناپذیر است. سرامیک‌هایی را انتخاب کنید که مقاومت بالایی در برابر اسید و باز داشته باشند.
کاشی مقاوم در برابر مواد شوینده

مشخصات کاشی کف آشپزخانه

کاشی مناسب کف می‌تواند از دو جنس بدنه مونوپروزا و کاتوفورد باشد. تخلخل چیزی بین 10 تا 18 درصد، رنگ بدنه معمولا قرمز، سفید یا صورتی است. کاشی را هم می‌توان از میان انواع لعابدار انتخاب کرد و هم از میان انواع بدون لعاب. ویژگی‌های هر کدام در زیر آمده است:

کاشی کف لعابدار

  • تک پخت بدنه سفید، با شیوه پرسی تولید می‌شود و جذب آب صفر تا 6 درصد دارد.
  • تک پخت بدنه قرمز، با شیوه پرسی تولید می‌شود و جذب آب صفر تا 12 درصد دارد.
  • استون ور پرسلانی، با شیوه پرسی تولید می‎‌شود و جذب آب آن زیر 0.5 درصد است.
کاشی آشپزخانه کف لعابدار

کاشی کف بدون لعاب

  • بدنه کاتو، با شیوه اکسترود تولید شده و جذب آب 3 تا 15 درصد دارد.
  • بدنه کلینکر، با شیوه اکسترود تولید می‌شود و جذب آب صفر تا 7 درصد دارد.
  • کاشی استون‌ور قرمز با شیوه پرسی تولید می‌شود و جذب آب صفر تا 4 درصد دارد.
کاشی کف بدون لعاب

نکات خرید کاشی کف آشپزخانه

بخش قبلی در مورد ویژگی‌های کاشی مناسب برای کف اطلاعاتی داده شد. در ادامه 4 نکته کلیدی هنگام خرید کاشی کف آشپزخانه ذکر خواهد شد:

1- کفپوش ضد لغزش ( کف آشپزخانه معمولا چرب می‌شود و باید به ایمنی کفپوش توجه کرد)

2- مدل کاشی آشپزخانه مات و نیمه مات انتخاب شود ( کاشی مات پولیش کمتری خورده و لغزندگی کمتری دارد)

3- به دلایل زیر ابعاد کاشی آشپزخانه بهتر است نه زیاد بزرگ و نه زیاد کوچک باشد:

  • هر چه کاشی بزرگتر باشد، بندکشی کمتر و لغزندگی بیشتری دارد. هدایت آب به کف شور سخت‌تر است. (از ابعاد 80 در 80 یا 120 در 60 استفاده نکنید).
  • در مورد کاشی خیلی کوچک امکان جذب آلودگی در آن‌ها بالاست. (ابعاد ریز مینیاتوری و 20 در 20 برای کف مناسب نیست)

4- پیشنهاد می‌شود کاشی بدون بندکشی یا رکتیفاید شده انتخاب شود تا بندکشی در حد امکان نازک شود.

کاشی آنتیک مات ضد لغرش

کاشی و سرامیک دیوار آشپزخانه

کاشی دیواری ترافیک کمتری را تجربه می‌کند. کمتر مرطوب می‌شود و نیازی نیست از سرامیک پرسلان یا سرامیک‌های مقاوم و متراکم استفاده کرد. البته در صورت انتخاب سرامیک‌های با کیفیت، مدت طولانی‎‌تر دوام خواهد داشت اما توجه داشته باشید. نیازی نیست جذب آب خیلی کمی داشته باشد و نیازی نیست به سراغ سرامیک‌های مقاوم بروید.

کاشی دیواری سفید طوسی

نکته مهم در مورد کاشی دیوار ضخامت آن است. ضخامت بهتر است از 6 تا 10 میلیمتر باشد تا انقباض کمتری تجربه کند. بدترین اتفاقی که ممکن است برای کاشی دیواری رخ دهد؛ ترک خودرن آن در اثر گرم و سرد شدن است. برای جلوگیری از این اتفاق کاشی را 100 درجه گرما می‌دهند و داخل آب در دمای 20 درجه می‎‌گذارند تا امکان ترک برداشتن آزمایش شود. پیش‌تر برای ساخت کاشی دیواری در بدنه از اکسید سدیم یا پتاسیم استفاده می‎شد اما به مرور اکسید کلسیم جایگزین شد تا جلوی انقباض بدنه حین پخت گرفته شود و انبساط رطوبتی کاهش پیدا کند.

کاشی آشپزخانه پشت سینک ساده و طرح دار

کاشی دیواری لعابدار

کاشی دیواری را می‌توان از انواع جنس بدنه مونوپروزا، ارتن ور و ماژولیکا انتخاب کرد.

  • کاشی‌های ارتن ور با ابعاد کوچک 15 در 15، 10 در 20، 15 در 20 و 20 در 20 تولید می‌شوند. تخلخل آن 15 تا 20 درصد است و رنگ بدنه به رنگ سفید است. ارتن ور بدنه سفید به صورت پرسی ساخته می‎‌شود جذب آب 6 تا 25 درصد دارد.
  • کاشی ماژولیکا ابعادی مشابه ارتن ور دارد با این تفاوت که اندازه‌ی 12 در 18 نیز دراین مدل کاشی می‌توان یافت. رنگ بدنه آن صورتی یا زرد است و تخلخل 19 تا 24 درصد دارد. ساخت این کاشی به صورت پرسی است و از نوع کاشی لعابدار، با جذب آب 15 تا 25 درصد است.
  • کاشی کاتوفورد نیز به صورت پرسی ساخته می‎‌شود و لعابدار است. جذب آب 4 تا 15 درصد دارد و برای دیوار مناسب است.
کاشی سنتی آبی فیروزه‌ای کانتر

بخش بزرگی از دیوار آشپزخانه، کابینت‌ قرار دارد. فواصل میان کابینت‌ها با انواع کاشی بین کابینتی پوشانده می‎‌شود. برای انتخاب سرامیک دیوار آشپزخانه، ابتدا باید در مورد انواع کاشی بین کابینت تصمیم گیری شود.

تایل آشپزخانه ضد آب براق

در ادامه انواع مدل کاشی بین کابینت بررسی خواهد شد.

کاشی براق لعابدار پشت گاز

کاشی بین کابینت

کاشی آشپزخانه بین کابینت در دکوراسیون تاثیر زیادی دارد. نقاط حساس داخل آشپزخانه پشت گاز و پشت سینک ظرفشویی است. فضای پشت گاز در معرض حرارت و بخار آب است. بعلاوه به صورت مداوم آلودگی و چربی روی آن می‌نشیند. دیوار پشت سینک نیز همیشه در معرض آب و مواد شوینده قرار دارد. کیفیت کاشی‌ های بین کابینتی اهمیت بالایی دارد.

کاشی آشپزخانه بین کابینتی رنگی

انواع کاشی بین کابینتی

برای پوشش فضای بین کابینت پیشنهادات بسیاری وجود دارد. بازه قیمت بین کابینتی با توجه به تنوع مدل‌ها گسترده است. گزینه‌های کم خرج مانند چسب بین کابینتی یا تایل بین کابینتی ارزان و گزینه‌های گران‌تر مانند کاشی‌‌های آنتیک یا انواع سنگ بین کابینتی جدید برای پوشش دیوار بین کابینت مناسب است.

کاشی بین کابینتی آنتیک

تایل بین کابینتی ارزان

یکی از ایده‌های مقرون به صرفه، شیک و جذاب این روزها؛ تایل‎ های بین کابینتی است. تایل شیشه ای بین کابینتی و آلومینیومی، ظاهری براق و چشم‌گیر دارد و به راحتی تمیز می‎‌شود.

تایل شیشه ای

خرید تایل بین کابینتی به رنگ صدفی و نقره‌ای محبوبیت بالایی دارد. قیمت تایل بین کابینتی بسیار مقرون به صرفه است و نصب آن هزینه خاصی ندارد.

تایل پشت ظرفشویی منیاتوری رنگی

برچسب کاشی آشپزخانه

خرید بین کابینتی ارزان به گزینه تایل محدود نمی‎‌شود. برای پوشاندن کاشی قدیمی دیوار می‌توان از ایده برچسب کاشی استفاده کرد. کاشی چسبی آشپزخانه تنوع طرح بالایی دارد و هر زمان که از طرح‌‍ آن خسته شدید به راحتی تعویض می‎‌شود. روکش کاشی آشپزخانه را می‌توان با طرح‌های کاشی‎‌های فیروزه‌ای سنتی پوشاند. جنس استیکر کاشی آشپزخانه معمولا از وینیل است. برچسب کاشی بهترین گزینه برای دیوارپوش بین کابینتی ارزان است.

برچسب کاشی بین کابینتی

راهنمای خرید کاشی آشپزخانه

برای خرید کاشی و سرامیک مناسب آشپزخانه ابتدا با چهار جنس متفاوت روبرو هستید:

  • خاک معمولی
  • خاک سفید
  • پرسلان لعابدار
  • گرانیت

در مورد نوع برش نیز، دو گزینه پیش روی شماست. یا کاشی کالیبره نشده و برش معمولی دارد که بندکشی در آن کاملا پیداست؛ یا کالیبره شده و رکتی و بدون بند کشی است. مدل‌ کاشی بدون بند کشی اولویت دارد.

کاشی آشپزخانه تیره و روشن

در مورد نوع لعاب 7 گزینه پیش روی شماست:

  1. پولیش
  2. براق
  3. نیمه براق
  4. نانو پولیش
  5. مات
  6. نیمه مات
  7. شوگر افکت

سرامیک‌های نانو پولیش و پولیش، کیفیت بالایی دارند اما بهتر است به عنوان پوشش دیواری استفاده شود. براق بودن یا پولیش خوردن سرامیک موجب لغزندگی است و سرامیک کف را از میان نیمه مات و مات انتخاب کنید.

در مورد رنگ کاشی؛ طیف رنگ روشن و تیره پیش روی شما قرار خواهد گرفت که می‌توانید به صورت ترکیبی نیز از این طیف رنگ استفاده کنید. معمولا انتخاب رنگ یا به سمت رنگ‌های سرد مانند سفید؛ نقره‌ای، خاکستری و کروم پیش می‎رود یا به سمت رنگ‌های گرم‌تر مانند کرم یا قهوه‌ای و بژ مواجه خواهید شد.

درجه کیفیت کاشی آشپزخانه

معمولا برای کاشی دیواری درجه کیفیت 1 تا 3 در نظر گرفته می‌شود و برای سرامیک کف درجه کیفیت A و B و C لحاظ می‌شود. به طور کلی، سرامیک پرسلانی تفاوت بارزی با سرامیک‌های معمولی دارد.

ابعاد کاشی آشپزخانه

ابعاد کاشی بین کابینتی به صورت عرض در طول به شرح زیر است:

  • کاشی شش ضلعی مینیاتوری
  • کاشی  10 در 20
  • کاشی 15 در 15
  • کاشی 20 در 20
  • کاشی 25 در 25
کاشی دیواری آشپزخانه سفید براق

ابعاد کاشی دیواری به صورت عرض در طول به شرح زیر است:

  • کاشی 25 در 60
  • کاشی 30 در 60
  • کاشی 15 در 45
  • کاشی 20 در 30
  • کاشی 20 در 40
  • کاشی 20 در 60
  • کاشی 40 در 40
  • کاشی 45 در 45
کاشی دیواری گلدار

ابعاد کاشی مناسب کف به شرح زیر است:

  • کاشی 20 در 120
  • کاشی 30 در 60
  • کاشی 30 در 80
  • کاشی 30 در 90
  • کاشی 60 در 120
کاشی کف طرح چوب

در ادامه طرح و مدل انواع کاشی و سرامیک آشپزخانه را مرور خواهیم کرد.

مدل کاشی آشپزخانه

انتخاب میان مدل کاشی و سرامیک آشپزخانه به عوامل متعددی بستگی دارد.

  • نکته اول محل استفاده کاشی است. کف، دیوار؛ بین کابینت؛ کنار گاز، پشت سینک ظرفشویی و حتی کانتر می‌تواند جایی باشد که از سرامیک‌های اسلوب بزرگ گرفته تا کاشی مینیاتوری به عنوان پوشش استفاده شود.
  • نکته دوم، هماهنگی سبک آشپزخانه با سایر قسمت‌های خانه است. با توجه به اینکه اغلب آشپزخانه‌های امروزی به صورت اوپن در فضای پذیرایی و حال قرار گرفته، نمی‎‌توان به صورت مجزا برای سبک آن تصمیم گیری کرد. به طور مثال نمی‌توان کاشی مدرن آشپزخانه برای خانه‌ای با سبک سنتی یا کلاسیک انتخاب کرد.
  • طرح کاشی آشپزخانه تاثیر زیادی بر بزرگ یا کوچک نشان داده فضا دارد. طرح‌های افقی، استفاده از دیوارپوش مجزا برای پشت گاز یا سینک، استفاده از پالت رنگ و ایده‌های خلاقانه دیگر می‌تواند کوچک یا بزرگ بودن فضا را متعادل کند.
کاشی کف طرح سنگ

در ادامه با طرح‌های متنوع کاشی آشنا خواهید شد:

طرح کاشی آشپزخانه

طرح کاشی آشپزخانه ایرانی تنوع بسیار بالایی دارد. در ادامه 21 طرح رایج انواع کاشی را با هم مرور می‌کنیم. انتخاب باید بر اساس سبک کابینت‌ و دکورسیون منزل انجام شود.

  • کاشی طرح سنگ
  • کاشی طرح چوب
  • کاشی آشپزخانه گلدار
  • کاشی بافت دار
  • کاشی ساده
  • کاشی طرح آنتیک
  • کاشی سه بعدی
  • کاشی هندسی
  • کاشی شطرنجی
  • کاشی آشپزخانه طرح آجر
  • کاشی طرح کاغذ دیواری
  • کاشی طرح آبرنگی
  • کاشی لوکس
  • کاشی طرح بتن
  • کاشی طرح لوزی
  • کاشی طرح کلکته
  • کاشی ابروباد
  • کاشی طرح کرکره
  • کاشی پازلی
  • کاشی طرح مراکشی
  • کاشی طرح مرمر
  • کاشی طرح گرانیت
  • کاشی طرح شش ضلعی
  • کاشی طرح لاشتر
  • کاشی جناقی

مدلهای کاشی آشپزخانه طرح سنگ هم با سبک مدرن هماهنگی دارد و هم با سبک کلاسیک و نئوکلاسیک. اگر به دنبال مدل‌های قدیمی‌تر هستید؛ طرح سنگ گرانیت و مرمر مناسب است و اگر به دنبال طرح‌های جدید هستید؛ طرح سنگ کلکته و لاشتر ایده‌ال است.

کاشی آشپزخانه کف سبک کلاسیک

اگر به سبک روستیک علاقه دارید سرامیک طرح چوب و طرح آجر مناسب شماست. کاشی‌های طرح گل و شش ضلغی همیشه محبوبیت بسیار زیادی دارند و برای آشپزخانه‌های سنتی ایرانی زیباست.

کاشی طرح چوب رنگ روشن

کاشی آشپزخانه شیک

هماهنگی اجزا و استفاده از کاشی دکوراتیو، لازمه داشتن آشپزخانه شیک است. یکی از شیک‌ ترین طرح های کاشی آشپزخانه، کاشی براق طرح هندسی است. طرح‌هایی که حالت شش ضلعی نامنظم دارد و در ترکیب با سرامیک ساده سفید دیوار آشپزخانه ایده‌ال است.

بین کابینتی طرح شش ضلعی

پیشنهاد می‌کنیم برای ایجاد طرح‌های شیک، از کاشی برجسته برای دیوار پشت گاز یا سینک ظرفشویی استفاده نکنید. این سرامیک‌ها پس از مدتی چرب می‌شوند و امکان تمیزکاری وجود ندارد. بهتر است برای سطوح و دیوارهایی که احتمال آلودگی‌ در آن‌ها بالاست از کاشی‌های براق استفاده کنید.

تایل برجسته طرح آجر لعابدار

کاشی آشپزخانه جدید

طرح‌های کاشی جدید آشپزخانه این روزها تنوع گسترده‌ای دارد. همانطور که پیش‌تر گفته شد، دو طرح سنگ لاشتر و کلکلته این روزها بسیار پر طرفدار است. طرح سنگ لاشتر، خطوط نازک و نامنظمی دارد که طرح‌های جذاب و در عین حال خلوت ایجاد می‌کند.

کاشی و سرامیک طرح سنگ کلکته

کلکته به نوعی طرح‌های مواج اما کمرنگ دارد که در عین سادگی بسیار زیباست. طرح‌های سنگ آنتیک و طرح پاندا نیز این روزها طرفداران بسیاری دارد. کاشی‌هایی که به صورت مستطیلی برای دیوار و کانتر و همان طرح به صورت مربعی برای کف آشپزخانه به کار می‏‎‌رود.

مدل کاشی آشپزخانه جدید

با نگاهی به جدیدترین مدل کاشی آشپزخانه مربوط به سال 2021 ،  ایده‌های کاشی آشپزخانه سه بعدی بیش از پیش توجه را جلب خواهد کرد. در میان انواع طرح کاشی جدید آشپزخانه، انواع سرامیک سه تکه را می‎توان دید. طرح‌هایی که به صورت پازل سه تایی ارائه شده است. قطعه اول پازل کاشی طرح کرکره‌ای کلکلته که به صورت راه راه برجسته بخش پایین دیوار را پوشش می‌دهد و ابعاد 30 در 90 دارد. پازل دوم همان طرح اول است بدون برجستگی و با ابعاد مربعی 30 در 30 و قطعه سوم، کاشی کوچک مستطیلی با عرض کم و طرح‌دار است که برای پشت گاز و سینک ظرفشویی یا تک دیوار به کار می‌رود. ترکیب این سه کاشی برای پایه دیوار؛ کف و بین کابینت بسیار شیک است. 

کاشی آشپزخانه طلایی برجسته

طرح کاشی آشپزخانه و سرویس

در بعضی موارد سازندگان ترجیح می‌دهند سبک کلی سرامیک‌هایی که برای آشپزخانه و سرویس بهداشتی انتخاب می‌کنند هماهنگ باشد. بر اساس این تصمیم بهتر است 3 یا 4 سرامیک با ویژگی‌های مشترک را با هم مچ کنید و برای هر دو فضا به کار ببرید. به طور مثال، سرامیک بین کابینتی طرح‌دار که زمینه آن با رنگ و طرح زمینه سرامیک ابروبادی هماهنگ باشد. یا کاشی طرج آجری که در دو طیف رنگ تیره و روشن انتخاب شده باشد. به این ترتیب می‌توانید مجموعه‌ای از کاشی و سرامیک هماهنگ با هم را برای کف و دیوار به کار ببرید.

کاشی آجری دو رنگ تیره روشن

مدل کاشی بین کابینتی

مدل کاشی آشپزخانه بین کابینت در 5 دسته کلی جای می‌گیرد:

  • کاشی بین کابینتی طرح آجر
  • کاشی بین کابینتی طرح سنگ
  • کاشی بین کابینتی طرح ابروباد
  • کاشی بین کابینت گلدار
  • کاشی بین کابینتی طرح هندسی
کاشی دیواری مینیاتوری شش ضلعی

انتخاب بین این طرح‌ها مستقیما به سبک کابینت‌، گاز و سینک ظرفشویی وابسته است. انتخاب کاشی بین کابینتی شیک تاثیر زیادی در ظاهر آشپزخانه دارد. تایل بین کابینتی طرح آجر برجسته بدون شک از محبوب‌ترین طرح‌های مناسب فضای آشپزخانه است.

بین کابینتی آجری برجسته لعابدار

کاشی بین کابینتی مدرن

گزینه‌های متنوعی در میان انواع کاشی آشپزخانه مدرن وجود دارد. مدل کاشی‌های مینیمالیستی جدیدترین مدل کاشی بین کابینتی این روزهاست. طرح‌های سنگ لوکس براق نیز برای سبک مدرن ایده ‎آل است.

کاشی سه بعدی کانتر و کف و دیوار آشپزخانه

رنگ کاشی آشپزخانه

سه طیف رنگ روشن و تیره و ملایم برای کاشی در نظر گرفته می‌شود. برای فضای آشپزخانه بهتر است از طیف روشن استفاده شود.

رنگ کاشی

رنگ‌های آبی، آهن زنگ زده، سرمه‌ای، طوسی و نقره‌ای به صورت ترکیبی با رنگ‌های سفید استفاده می‎‌شود. رنگ‎های سبز و بنفش و قهوه‌ای و کرم و نارنجی و مسی رنگ‌هایی است که برای سبک کلاسیک و روستیک کاربرد بیشتری دارد.

کاشی سفید برجسته شش ضلعی

بیشترین رنگ‎های مورد استفاده در آشپزخانه، طوسی و طلایی و صورتی و سفید است. کاشی آشپزخانه طلایی و کاشی آشپزخانه سفید با کابینت‌های ممبران هماهنگ است. کاشی بین کابینت سفید و نقره‌ای نیز مناسب فضای بین کابینت های گلاس است.

مقایسه کاشی سرامیکی و پرسلان

کاشی سرامیکی از خاک رس ساخته شده است. روی آن لعاب تزئینی قرار گرفته و به وسیله گرما سخت شده است. سرامیک مناسب فضاهایی است که ترافیک رفت و آمد سبک‌تری را تجربه می‌کند. اگر به دنبال دیوارپوش و کفپوشی با دوام هستید، جایگزین کاشی آشپزخانه سرامیکی، نوع پرسلان است که در دمای بالا تراکم یافته و ساختاری مستحکم پیدا می‌کند.

کاشی سرامیکی مات دیوار و کف

مزایای کاشی سرامیکی آشپزخانه

  • نصب آسان و برش راحت
  • مقاومت مناسب در برابر رطوبت
  • مقرون به صرفه
  • نوع لعابدار آن مقاوم در برابر لکه

مزایای کاشی پرسلان آشپزخانه

  • مقاوم در برابر خراشیدگی
  • ضد باکتری و قارچ
  • تراکم بالا و دوام طولانی
  • نگهداری آسان
کاشی آشپزخانه پرسلان سبک نئوکلاسیک

کاشی کاری آشپزخانه (نصب کاشی)

کاشی باید توسط نصابان حرفه‌ای نصب شود. نصب آن به زیرسازی و تنظیم شیب با سیمان نیاز دارد. در گام بعدی باید خطوط راهنما در نظر گرفت. سپس کاشی را روی سطح قرار می‌دهند و ملات نصب کاشی را حاضر می‌کنند. پودر ملات نصب کاشی و چسب کاشی به صورت آماده وجود دارد.

نصب کاشی

ملات ریزی انجام می‌شود و کاشی روی ملات قرار می‌گیرد. فواصل بین کاشی تنظیم می‌شود و یکنواختی بین سطوح سنجیده می‌شود. گام بعدی استفاده از دوغاب است که برای بندکشی استفاده می‌شود که در دو نوبت انجام می‌‎شود. سپس درزگیری است. کاشی کاری نیاز به مهارت و هنر دارد. کنار هم قرار گرفتن الگوها و اجرای دقیق پروژه به مهارت نصاب کاشی وابسته است.

کاشی کاری

قیمت کاشی آشپزخانه

طرح‌های کاشی ریز و مینیاتوری پرسلان لعابدار از گرانترین انواع کاشی آشپزخانه است. سرامیک طرح آنتیک، لوکس و کاشی شطرنجی نیز معمولا رنج قیمت بالایی دارد.

کاشی ارزان بین کابینتی

قیمت کاشی آشپزخانه ارزان

قیمت‌های ارزان را می‌توان از میان انواع سرامیک معمولی یافت. طرح‌های گلدار و شکل لوزی معمولا قیمت‌های کمتری دارد. حتی اگر به طرح‌های ریز مینیاتوری علاقه دارید نیز در رنج قیمت پایین می‌توان این طرح را یافت. دوام کاشی‌های ارزان معمولا کمتر است و رنگ آن‌ها سریعتر تغییر می‌کند.

برای مطالعه بیشتر:

قیمت میلگرد ۱۴ اهواز

قیمت میلگرد ۱۶ تیکمه داش

میلگرد ۱۰

قیمت میلگرد ۲۰

مشاهده نظرات

  • سلام میخواستم بدونم نحوه ی محاسبه قیمت کاشی آشپزخانه چه طوریه؟ آیا بر اساس متر مربع محاسبه میشه یا برحسب تعداد کاشی های به کار رفته و این که برای متراژ های بالای 90 متر آیا کاشی های آشپزخانه که طرح مینیاتوری داشته باشن مناسب هستند؟ آیا باعث شلوغ دیده شدن آشپزخونه نمیشن؟

  • بهترین رنگ واسه کاشی آشپزخانه چه رنگی هستش؟
    واسه اینکه هم راحت بشه تمیزش کرد هم لک زیاد نگیره

  • تایل های ضدآب براق هم جز کاشی آشپزخانه محسوب میشن ؟
    هم خیلی قشنگه و هم ضد آب بودن این مدل کاشی خیلی کاربردیه!

  • سلام برای کاشی کاری آشپزخانه یک کارگاه کدوم مدل کاشی رو پیشنهاد میکنید که طول عمر بیشتری داشته باشه ؟!

آخرین عناوین

ضد یخ بتن شیمی ساختمان

در شرایط آب و هوایی سرد، بتن ریزی با چالش هایی از جمله یخ زدگی…

1 ساعت پیش

موتور آسانسور آلمانی

موتورهای آسانسور آلمانی به دلیل تکنولوژی پیشرفته و کیفیت ساخت بالا شهرت جهانی یافته اند…

19 ساعت پیش

دیوار چینی باغ با بلوک

دیوار چینی باغ با بلوک ، یکی از روش‌ های رایج و مقرون‌ به ‌صرفه…

20 ساعت پیش

نحوه مصرف ضد یخ بتن

بتن یکی از مهم ‌ترین مصالح ساختمانی است که در بسیاری از پروژه‌ های عمرانی…

20 ساعت پیش

مقدار مصرف ضد یخ بتن

مقدار مصرف ضد یخ بتن به‌ طور مستقیم به شرایط محیطی، نوع بتن و دمای…

1 روز پیش

ارزان ترین قیمت هبلکس برای استان قم از کدام کارخانه است؟

ارزان ترین قیمت هبلکس برای استان قم از کدام کارخانه است. این سوال بسیاری از…

1 روز پیش