استعلام قیمت
ثبت درخواست
معرفی کسب و کار ها

کاربرد چسب سیلیکون در صنایع ساختمانی

چسب سیلیکون به دلیل مواد و ساختاری شیمیایی ویژه‌ای که دارد، برای مصرف ساختمانی کاربرد بسیاری داشته و در برابر سرما و گرما مقاومت دارد. این محصول که با نام چسب آکواریوم نیز شناخته می شود به‌عنوان درزگیر نیز کاربرد دارد. مقاومت بالا در برابر رطوبت و ورود آب از جمله ویژگی‌های منحصربه‌فرد انواع چسب سیلیکون است. پلیمرهای سیلیکونی متیل یا فنیل می‌توانند این ساختار ضدآب را ایجاد کنند و در صنایع ساختمانی برای چسباندن مواد مختلف به کار گرفته می‌شوند. در ادامه با انواع چسب سیلیکون در صنایع ساختمانی آشنا می‌شوید.

چسب سیلیکون نسوز و حرارتی

یکی از انواع چسب سیلیکون که در صنایع ساختمانی کاربردهای بسیار زیادی دارد، چسب نسوز و حرارتی است. افرادی که با اجسام بسیار داغ سروکار دارند از این چسب استفاده می‌کنند. تحمل دمای بالاتر از ۶۰۰ درجه فارنهایت از جمله مواردی است که در این نوع چسب وجود دارد.

از دیگر ویژگی‌های چسب سیلیکون در صنعت ساختمانی این است که در برابر شوک و لرزش مقاوم است. نحوه کار با این چسب به‌ گونه‌ای است که به‌سرعت در مجاورت هوا خشک می‌شود و دمای زیادی هم دارند. در کار با این نوع چسب باید از تفنگ‌های مخصوص استفاده کنید تا حرارت لازم به مایع کردن چسب وجود داشته باشد.

کاربری چسب سیلیکون

کاربرد چسب سیلیکون در صنایع ساختمانی به شرح زیر است:

  • برای اتصال پوشش سوپاپ‌ها به دلیل درجه حرارت بالایی که دارند از این چسب استفاده می‌شود.
  • چسباندن پمپ سوخت و محفظه ترموستات
  • کاربرد چسب سیلیکون در آب‌بندی و عایق‌بندی واشرها
  • در کابل‌کشی و کانال‌کشی می‌توان از این چسب استفاده کرد.
  • بیشتر کاربرد این نوع چسب‌ها در مصارف تزئینی و هنری است.

چسب سیلیکون آکواریوم (ماهی)

از جمله چسب‌های سیلیکونی که در صنایع مختلف ساختمانی کاربرد بسیار زیادی دارند، این چسب است. ویژگی‌های بارز این چسب این است که کمتر اسیدی بوده و برای چسباندن شیشه آکواریوم‌ها نیز از آن استفاده می‌شود.

کاربرد چسب آکواریوم و مزایای استفاده از آن در این محیط مرطوب این است که در برابر مجاورت با ماهی‌ها و آبزیان آسیبی به آنها وارد نمی‌کند. یکی از ویژگی‌های بارزی که در این چسب سیلیکون در صنایع ساختمانی وجود دارد این است که به‌سرعت خشک می‌شود.

همچنین برای درزگیری پنجره‌ها و کابینت‌سازی نیز از این نوع چسب استفاده می‌شود. چسب‌های آکواریوم نیز در دو نوع خنثی و اسیدی در بازار موجود هستند. در پشت آینه‌های جیوه‌ای از چسب آکواریوم استفاده می‌شود. چسب آکواریوم خنثی در برابر مجاورت با جیوه واکنشی نشان نمی‌دهد و الکل و نوعی ماده غیر اسیدی آزاد می‌کند.

ویژگی های چسب سیلیکون

ویژگی‌های این چسب به شرح زیر است:

  • این چسب در برابر تغییرات دمایی از مقاومت بالایی برخوردار بوده و می‌توان در مصارف مختلف از آن استفاده کرد.
  • باگذشت زمان خاصیت خود را از دست نداده و دوام بالایی دارند.
  • انعطاف‌پذیری و شکل‌پذیری آسان این چسب‌ها باعث شده است که کاربرد چسب آکواریوم روزبه‌روز افزایش یابد.
  • ضدآب بوده و به دلیل ترکیباتی که در آن بکار رفته است، استفاده از سیلیکون در صنایع مختلف خطری برای محیط‌زیست ندارد.

 چسب اپوکسی هم یکی از انواع چسب‌های آکواریوم است که بویی مشابه با سرکه دارد. کاربرد چسب سیلیکون اپوکسی برای درزگیری شیشه‌های ساختمان و کاشی‌کاری‌ها است.

کاربرد چسب سیلیکونی بر اساس رنگ

کاربرد چسب سیلیکونی بر اساس رنگ

چسب سیلیکون در صنایع ساختمانی دارای چندرنگ است که هرکدام دارای کاربردهای مختلفی نیز هستند. بی‌رنگ، قرمز، سفید و مشکی از جمله رنگ‌های کاربردی این چسب هستند. چسب بی‌رنگ یکی از کاربردی‌ترین‌ها است و به دلیل اینکه هنگام استفاده و بعد از خشک‌شدن دیده نمی‌شود، برای درزگیری سینک و کابینت‌ها از آن استفاده می‌شود.

چسب آکواریوم قرمز از جمله چسب‌هایی است که از مقاومت بالایی برخوردار بوده و برای چسباندن واشرها از آن استفاده می‌شود. درزگیری روشویی، سینک و سرویس‌های بهداشتی به‌واسطه چسب آکواریوم سفید انجام می‌گیرید.

علاوه بر کاربردهایی که برای انواع چسب سیلیکون گفته شد، از چسب مشکی برای چسباندن شیشه خودرو استفاده می‌شود. همچنین برای آب‌بندی استخرها نیز از چسب‌های سیلیکونی استفاده شده که در زمان استفاده شیری‌رنگ بوده و بعد از خشک‌شدن سفید می‌شوند.

چسب‌های تک‌جزئی و دوجزئی

از دیگر چسب‌هایی که زیرمجموعه‌ای از چسب آکواریوم در صنایع ساختمانی هستند می‌توان به چسب‌های تک‌جزئی و دوجزئی اشاره کرد. چسب‌های تک‌جزئی همان‌طور که از نام­شان مشخص است تنها از یک بخش تشکیل شده و برای خشک­شدن نیاز به هاردنر ندارند.

البته این نکته را مدنظر داشته باشید که مدت‌زمان خشک­شدن چسب‌های تک‌جزئی به‌مراتب بیشتر از دوجزئی است. چسب‌های آکواریوم و چسب درزگیر از جمله چسب‌های تک‌جزئی هستند. کاربرد این نوع چسب‌ها بیشتر است و اکثر افراد ترجیح می‌دهند از آنها استفاده کنند.

مکانیزم خشک­شدن چسب‌های تک‌جزئی به این صورت است که با تبخیر رطوبت یا مواد موجود در چسب فرایند خشک شدن انجام می‌گیرد. چسب‌های تک‌جزئی نیز می‌توانند به دو گونه اسیدی و خنثی تقسیم‌بندی شوند. تفاوت عمده‌ای که در چسب‌های دوجزئی و تک‌جزئی وجود دارد، نحوه خشک­شدن آنها است.

دوجزئی‌های چسب سیلیکون در صنایع ساختمانی به‌ واسطه واکنش‌های شیمیایی خشک می‌شوند، همچنین برای خشک­شدن به هاردنر نیازمند هستند. این نوع چسب‌ها استحکام بیشتری نسبت به چسب‌های تک‌جزئی دارند. از چسب‌های دوجزئی برای ساخت و نصب انواع پنجره‌ها استفاده می‌شود.

خرید چسب سیلیکونی ساختمان از سایت مپل مکس

معرفی سایت آنا شیمی آراز

در نهایت با توجه به همه مواردی که دررابطه ‌با کاربرد انواع چسب سیلیکون در صنایع ساختمانی گفته شد، شما می‌توانید این محصولات کاربردی را از سایت maplemax-co.com خریداری نمایید. این سایت تولیدکننده انواع چسب و محصولات صنعتی است و به دلیل سابقه درخشانی که در این زمینه دارد به یک برند معروف تبدیل شده است.

کمتر کسی یافت می‌شود که نام پرآوازه آنا شیمی آراز را نشنیده باشد. کیفیت محصولات این شرکت که در قالب برندهای مپل مکس ، تاپ فیکس ، مپل فیکس ، نیوباند ، اینسرت باند و نیوفیکس تولید و عرضه می شود؛ بسیار بالا بوده و از مرغوب‌ترین متریال برای تولید انواع چسب آکواریوم استفاده می‌کنند. تمامی متریال اولیه این چسب‌ها اروپایی است و از آخرین تکنولوژی‌های روز دنیا برای تولید این محصولات استفاده می‌شود.

روزبه‌روز کیفیت محصولات این مجموعه در حال افزایش است و محبوبیت آن‌ها نیز به‌واسطه بالابودن کیفیت انواع چسب‌های تولیدی است. سایت آنا شیمی آراز علاوه برچسب محصولاتی مانند پاک‌کننده و اسپری فوم نیز تولید می‌کنند.

شما می‌توانید برای خرید چسب سیلیکون در صنایع ساختمانی و اطلاع از قیمت‌ها به قسمت دسته‌بندی محصولات چسب سیلیکون بروید و از مشاوران این مجموعه نیز کمک بخواهید.

آخرین عناوین

قیمت پایه فنس بتنی در کرج

قیمت پایه فنس بتنی در کرج، یکی از عوامل کلیدی در تعیین هزینه‌ های حصار…

2 ساعت پیش

پایه فنس بتنی در شهریار

پایه فنس بتنی در شهریار یکی از گزینه‌ های محبوب برای حصار کشی پروژه‌ های…

2 ساعت پیش

قیمت بلوک سیمانی ۳۰ سانتی

بلوک های سیمانی ۳۰ سانتی یکی از رایج ترین و پرکاربردترین مصالح در صنعت ساختمان…

4 ساعت پیش

فرق موزاییک پلیمری با معمولی

موزاییک‌ ها از یکی از محبوب ترین و پر کاربرد ترین نوع کفپوش ها در…

5 ساعت پیش

شرکت های آسانسور تهران

نصب آسانسورهای مناسب و به روز علاوه بر تأمین راحتی ساکنان و کارکنان، به افزایش…

6 ساعت پیش

خرید هبلکس از کدام کارخانه برای شیراز به صرفه تر است

در صنعت ساخت و ساز مدرن، انتخاب مصالح ساختمانی باکیفیت و اقتصادی از اهمیت بسیاری…

23 ساعت پیش