چسب پودری سرامیک یکی از انواع رایج چسب های سرامیک هستند که علاوه بر سرامیک می توان برای چسباندن برخی سنگ ها هم از آنها استفاده کرد. این چسب بر پایه سیمان تقویت شده با پلیمر می باشد. یکی از ویژگی های بسیار مهمی که در چسب سرامیک پودری وجود دارد، این است که این مدل چسب ها پس از خشک شدن در برابر رطوبت مقاوم هستند. این مقاومت به دلیل وجود پلیمر خاصی است که در تولید این چسب ها مورد استفاده قرار می گیرد. قیمت چسب پودری سرامیک با توجه به برند آن متفاوت می باشد.
چسب پودری جهت نصب کاشی و سرامیک در حمام و دستشویی و همچنین در کف آشپزخانه دارای کاربرد می باشند. چسب پودری سرامیک ۲۴ ساعت بعد از اینکه مورد استفاده قرار گرفت در مقابل حرارت ۳۰ تا ۱۲۰ درجه دارای مقاومت خواهد بود. به علت خاصیت الاستیسیته و انعطاف پذیری در مقابل نشست های ساختمان مقاوم می باشد. عملیات دوغاب ریزی که پیش از این برای نصب انواع کاشی و سرامیک مورد استفاده قرار می گرفت دارای هزینه بسیار بالایی بود. اما با وجود این چسب ها، هزینه های نصب تا حد زیادی کاهش یافته است. میتوان برای چسباندن کاشی و سرامیک، سنگ، گچ، چوب، آجر و موزاییک روی انواع زیرسازی ها از چسب سرامیک پودری استفاده کرد. به دلیل نوع ترکیباتی که در ساخت این چسب ها مورد استفاده قرار می گیرد، ترجیحا از این چسب ها بر روی سطح گچی استفاده نمی شود.
چسب پودری سرامیک یکی دیگر از تولیداتی است که به صورت مستقیم توسط شرکت های عرضه کننده راهی بازارهای مختلف می شوند. این نوع چسب از نظر مقاومت و آب بندی شرایط خوبی را فراهم نموده و می توان در انواع سرامیک کف و دیوار از آنها بهره گرفت. قیمت چسب پودری سرامیک از نوع خمیری متفاوت است. با توجه به مزایا و مناسب بودن قیمت چسب سرامیک پودری ، انتخاب آن کاملا اقتصادی و روشی مقرون به صرفه است.برای بررسی دقیق قیمت چسب پودری سرامیک با کارشناسان عمران مدرن تماس بگیرید.
عوامل زیادی مانند وزن، برند و کیفیت محصول بر قیمت پودر چسب سرامیک تاثیر گذار هستند. در بین انواع چسب ساختمانی،قیمت چسب سرامیک پودری در رده متوسط قرار می گیرد.
قیمت چسب سرامیک پودری برند های مختلف ایرانی در یک رده قرار دارند اما قیمت پودر چسب سرامیک برند های خارجی بیشتر از برند های داخلی این چسب هستند. حداقل قیمت چسب سرامیک پودری در نیمه اول سال 1403، به ازای هر کیلوگرم حداقل 7 هزار تومان می باشد.
مقدار ۳ تا ۴ کیلوگرم از پودر چسب سرامیک برای نصب ۱ متر مربع سرامیک ۲۰*۲۰ سانتی متری بر روی سطح صاف لازم میباشد. چسب پودری سرامیک در شرایط معمولی بدور از تابش نور خورشید ، بارندگی و فشار زیاد تا یکسال قابل نگهداری است. شرایط استفاده از چسب سرامیک به اینصورت است که سطحی که قرار است روی آن کار کنید باید کاملا خشک و بدون هیچ گونه کثیفی باشد. همچنین نباید هیچگونه ذرات چربی و گرد و غبار بر روی سطح وجود داشته باشد. اگر سطح قبلی از آسفالت، قیر گونی یا موارد این چنینی باشد، باید آن را آماده نصب سرامیک کنید. این زیرسازی معمولا به وسیله پرایمر انجام می شود.
اگر سطح مورد نظر شما رطوبت زیادی دارد، باید چسب سرامیک پودری را بر روی تمام سطح سرامیک بکشید تا اتصال به خوبی انجام شود. البته در چنین شرایطی زمان خشک شدن کمی افزایش می یابد. باید در این وضعیت سعی کنید با اعمال فشار مضاعف بر روی سرامیک ها، آنها را به خوبی در جای مناسب قرار دهید. توجه داشته باشید که مصرف بیش از اندازه چسب به این معنی نیست که سرامیک ها محکمتر به سطح می چسبند. با این کار تنها چسب بیشتری را بیهوده مصرف خواهید کرد.
همانطور که از نام این چسب ها پیداست، آن را به صورت پودر خشک تهیه می کنند و برای استفاده باید آنها را با آب مخلوط کرد و با توجه به ترکیبات و فرمولاسیون به کار رفته شده در آنها، بعد از خشک شدن این چسب ها در برابر آب کاملا غیر قابل نفوذ هستند و استحکام بالایی هم دارند و همین موضوع باعث می شود که این چسب ها گزینه های خوبی برای استفاده در کف ساختمان باشند.
چسب سرامیک پودری را میتوان بر سطوح مختلف و برای انواع کاشی ، سرامیک ، سنگ و موزاییک استفاده نمود. لازم به ذکر است که درجه بندی کاشی و سرامیک در انتخاب چسب سرامیک تاثیر گذار نیست. در سرامیک هایی که دائما در تماس با آب و رطوبت هستند بهتر است از این محصول برای چسباندن استفاده کرد.
از جمله ویژگی های چسب سرامیک پودری میتوان به موارد زیر اشاره کرد :
برای مقایسه چسب پودری سرامیک و چسب خمیری می توان اینگونه بیان کرد که :
چسب سرامیک پودری قدرت چسبندگی بالاتر و مقدار مصرف کمتری در هر متر مربع نسبت به چسب کاشی خمیری دارد و تاریخ مصرف بیشتری نیز دارد. اگر بصورت پودر در بسته بندی خود نگهداری شود، هم برای دیوار مناسب است هم برای کف ولی احتیاج به اختلاط با آب دارد. در صورتیکه چسب کاشی خمیری آماده مصرف است و جهت چسباندن کاشی روی کاشی قدیمی دیوار استادکاران به جهت سهولت کار ترجیح میدهند که از چسب کاشی خمیری استفاده کنند.
برای مطالعه بیشتر :
در صنعت ساخت و ساز مدرن، انتخاب مصالح ساختمانی باکیفیت و اقتصادی از اهمیت بسیاری…
جوشکاری استاندارد و اصولی برای ایجاد اتصالات مقاوم و پایدار در ساخت اسکلت های فلزی،…
تمیز کردن وان جکوزی یکی از مراحل مهم در نگهداری و حفظ کیفیت آب و…
وزن بلوک پوکه ای سیمانی معمولاً در بازه ای بین ۵.۵ تا ۱۱.۵ کیلوگرم قرار…
ساختمان های اسکلت فلزی به دلیل مقاومت بالا، سرعت اجرای مناسب و انعطاف پذیری در…
آهن از اصلی ترین مصالح اسکلت های فلزی است که به طور مستقیم استحکام و…