شرکت سیمان تهران در سال ۱۳۳۳ تحت شماره ۴۵۰۳ در اداره ثبت شرکت ها و مالکیت صنعتی تهران با سرمایه ۸۵ میلیون ریال به ثبت رسید، اولین واحد تولیدی آن در سال ۱۳۳۵ با ظرفیت اسمی ۳۰۰ تن در روز آغاز به کار کرد. طی سال های ۱۳۳۵ لغایت ۱۳۵۷ با احداث ۵ واحد تولیدی دیگر ظرفیت اسمی تولید شرکت به ۷۶۰۰ تن در روز رسید، از سال ۱۳۵۸ به بعد نیز ۸۷۰۰ تن به ظرفیت اسمی شرکت اضافه و ۹۰۰ تن ظرفیت اسمی مربوط به خطوط قدیمی واحدهای تر ۱، ۲ و ۵ به دلیل فرسودگی، آلایندگی و مصرف سوخت بالا از مدار تولید خارج گردید. هم اکنون شرکت سیمان تهران دارای ۵ خط تولیدی فعال با ظرفیت اسمی تولید ۱۳.۴۰۰ تن در روز می باشد.
این سیمان منطبق بر استاندارد ملی ایران به شماره ۳۸۹ تولید می شود و در کلیه سازه های بتنی مسلح و غیر مسلح، پل ها، مخازن آب، سیلوهای بتنی، ملات های بنائی، کف سازی ها و ساخت قطعات بتنی معمولی مورد استفاده قرار می گیرد.
توجه: بهتر است از این سیمان در مواردی که نیاز به خواص ویژه دیگر سیمانها می باشد، خصوصاً در محیط های خورنده حاوی یون های مهاجم بتن، استفاده نشود.
این سیمان طبق استاندارد ملی ایران به شماره ۳۸۹ ISIRI، تولید می شود که دارای مشخصات شیمیایی و فیزیکی سیمان ۳۲۵-۱ می باشد. لیکن دارای مقاومت فشار اولیه (۲ روزه) حداقل ۱۰۰ کیلوگرم بر سانتی متر مربع و مقاومت نهایی (۲۸ روزه) حداقل ۴۲۵ کیلوگرم بر سانتی متر مربع و حداکثر ۶۲۵ کیلو گرم بر سانتی متر مربع می باشد که یک سیمان زود سخت شونده محسوب شده و در کلیه سازه های بتنی مسلح و غیر مسلح که نیاز به مقاومت اولیه و نهایی بیشتر می باشد، قابلیت کاربرد دارد. استفاده در بتن های معمولی به شرح بیان شده بجای سیمان ۳۲۵-۱، کلیه ستون ها، سقف ها، دال پل ها، سازه هایی که نیاز به بازکردن سریع قالب است و بتن ریزی در هوای سرد، زمینه های کاربرد این سیمان می باشد.
توجه: به سبب سخت شوندگی سریعتر، بهتر است در مناطق گرمسیر که خطر افزایش دمای بتن به بیش از ۳۲ در جه سانتی گراد و بتن ریزی حجیم به بیش از ۱۵ درجه سانتی گراد وجود دارد، مصرف سیمان ۴۲۵-۱ با احتیاط صورت پذیرد.
این سیمان در ساخت ملات آجر کاری، بلوک کاری، اندود کاری بیرونی و داخلی ساختمان، کف پوش ها، جداول و … مورد استفاده قرار می گیرد.
این سیمان برای اولین بار در خاورمیانه و در سال ۱۳۴۶ توسط این شرکت تولید شد و شامل انواع A, B, D, E, G می باشد که تمامی آنها براساس استاندارد API تولید می شوند.
لازم به ذکر است که عمده مصرف این سیمان ها در صنعت نفت ایران و کشورهای نفت خیز منطقه می باشد. انواع و ویژگی این سیمان ها ذیلاً ارائه گردید:
سیمان کلاس A: برای مصرف تا عمق ۶۰۰۰ فوت (۱۸۲۹ متر)
سیمان کلاس B: برای مصرف تا عمق ۶۰۰۰ فوت (۱۸۲۹ متر) مقاوم در برابر سولفات
سیمان کلاس D: برای مصرف تا عمق ۱۰۰۰۰-۶۰۰۰ فوت (۳۶۵۸ متر) مقاوم در برابر سولفات
سیمان کلاس E: برای مصرف تا عمق ۱۴۰۰۰ فوت (۴۲۶۷ متر) مقاوم در برابر سولفات
سیمان کلاس G: برای مصرف تا عمق ۸۰۰۰ فوت (۲۴۳۸ متر) سیمان پایه نوع مقاوم در برابر سولفات
آدرس: تهران، خیابان فردوسی، خیابان شهید تقوی (کوشک)، خیابان شهید انوشیروانی، شماره 5
تلفن: 66708391
در صنعت ساخت و ساز مدرن، انتخاب مصالح ساختمانی باکیفیت و اقتصادی از اهمیت بسیاری…
تمیز کردن وان جکوزی یکی از مراحل مهم در نگهداری و حفظ کیفیت آب و…
وزن بلوک پوکه ای سیمانی معمولاً در بازه ای بین ۵.۵ تا ۱۱.۵ کیلوگرم قرار…
ساختمان های اسکلت فلزی به دلیل مقاومت بالا، سرعت اجرای مناسب و انعطاف پذیری در…
آهن از اصلی ترین مصالح اسکلت های فلزی است که به طور مستقیم استحکام و…