استعلام قیمت
ثبت درخواست
معرفی کسب و کار ها

بهترین گوشی‌های شیائومی تا 20 میلیون تومان

بعد از افزایش قیمت دلار در نیمه دوم سال 1401، شاهد بالارفتن قیمت موبایل در کشور بودیم. این موضوع باعث شد تا رده‌بندی قیمت موبایل‌های هوشمند موجود در بازار دستخوش تغییر شود. بر این اساس موبایل‌های باکیفیت میان‌رده معمولا تا محدوده قیمت 20 میلیون تومان (در بهار 1402) بالا آمده‌اند. موبایل‌های شیائومی در بین محصولات مختلف موجود در بازار همواره در مقایسه با امکانات، قیمت‌های مناسبی دارند. گوشی شیائومی پوکو در سال‌های اخیر از محبوبیت زیادی به‌خصوص نزد گیمرها برخوردار شده است. در این مطلب قصد داریم به‌معرفی تعدادی از بهترین گوشی‌های شیائومی پوکو تا سقف 20 میلیون تومان بپردازیم. دعوت می‌کنیم تا پایان این مطلب با ما همراه باشید.

مشخصات موبایل‌های سری پوکو (POCO) شیائومی

شیائومی چند برند زیرمجموعه خود تعریف کرده است و هر خانواده از محصولات خود را توسط یکی از برندهای زیرمجموعه تولید می‌کند. به‌عنوان مثال شرکت پوکو در سال 2018 میلادی تاسیس شد. رسالت این شرکت تولید موبایل‌های اقتصادی است که در سخت افزار قدرتمندی برخوردار هستند.

به‌همین دلیل در این موبایل‌ها کمتر روی موضوعاتی مانند کیفیت دوربین و طراحی تمرکز شده است. در عوض با انتخاب سخت افزار قدرتمند، تمام محصولات شیائومی پوکو در رده قیمت خود نسبت به رقبا برتری دارند. ضمن اینکه سخت افزار قدرتمند موبایل‌های خانواد پوکو، باعث شده تا این محصولات برای انواع بازی‌های موبایلی سنگین مانند کالاف دیوتی به انتخاب‌های مناسبی تبدیل شوند.

بهترین گوشی‌های شیائومی زیر 20 میلیون تومان

بعد از بررسی مهم‌ترین ویژگی سری پوکو از خانواده محصولات شیائومی، نوبت به معرفی سه موبایل برتر این برند در محدوده قیمت زیر 20 میلیون تومان در بازار ایران می‌رسد:

1. گوشی شیائومی پوکو X5 PRP 5G

گوشی شیائومی پوکو X5 PRP 5G در فاصله نسبتا کمی پس از رونمایی، وارد بازار ایران شد. این موبایل تنها 181 گرم وزن دارد. همان‌طور که اشاره کردیم خبری از ویژگی‌های شگفت‌انگیز در طراحی این موبایل نیست. شیائومی قاب پشت و فریم این موبایل را از پلاستیک طراحی کرده است. البته پلاستیک مورد استفاده کاملا باکیفیت است و احساس بدی با در دست گرفتن این گوشی تجربه نخواهید کرد.

صفحه نمایش گوشی شیائومی پوکو X5 PRP 5G از نوع AMOLED با سایز 6.7 اینچ است. روشنایی این نمایشگر در محیط‌های با نور کم و زیاد کاملا قابل قبول است. رزولوشن 1080 این موبایل باعث شده تا برای انواع بازی‌ها و همچنین تماشای فیلم و سریال، تجربه خوبی را رقم بزند. نرخ تازه‌سازی صفحه نیز 120 هرتز است که در مقایسه با گوشی‌های هم‌رده در وضعیت به‌مراتب بهتری قرار دارد.

این موبایل یک باتری 5 هزار میلی آمپر ساعتی دارد که با یک آداپتور 67 واتی در کمتر از 50 دقیقه کاملا شارژ می‌شود. ضمن اینکه به‌راحتی می‌توانید 1.5 روز روی شارژدهی آن حساب کنید. دوربین‌های این موبایل نیز از چهار سنسور اصلی، فوق عریض، ماکرو و سلفی به ترتیب با کیفیت 108، 8، 2 و 16 مگاپیسلی برخوردار است. در مجموعه به‌عنوان یک کاربر معمولی می‌توانید تصاویر باکیفیت با این موبایل ثبت کنید.

پردازنده گوشی شیائومی پوکو X5 PRP 5G از نوع Snapdragon 778G است. هرچند این پردازنده قدیمی است؛ اما امتحان خود را به‌خوبی در موبایل‌های قدیمی شیائومی پش داده است. با خرید این موبایل، هیچ مشکلی در اجرای سنگین‌ترین بازی‌های موبایلی نیز نخواهید داشت. البته که در استفاده طولانی مدت معمولا گوشی کمی داغ می‌کند. در مجموع می‌توان گفت که گوشی شیائومی پوکو X5 PRP 5G یک موبایل ایده‌آل در رده قیمت زیر 20 میلیون تومان است که نقاط ضعف چندانی ندارد.

2. گوشی شیائومی پوکو F4

هرچند سری X گوشی‌های پوکو شیائومی در ایران بیشتر شناخته شده‌اند؛ اما یکی از بهترین موبایل‌های این برند در محدوده قیمت زیر 20 میلیون تومان، بدون تردید گوشی شیائومی پوکو F4 است. قاب پشت این موبایل با گوریلا گلس 5 پوشانده شده و همچنین فریم پلاستیکی دارد. این موبایل از گواهی IP 53 برخوردار است.

گوشی شیائومی POCO F4

نمایشگر 6.67 اینچی AMOLED این موبایل با فرش ریت 120 هرتزی عملکرد بسیار خوبی از خود نشان می‌دهد. از نظر کیفیت رنگ‌ها و روشنایی صفحه این موبایل یک سروگردن بالاتر از تمام رقبای خود در بازار است. باتری آن در مقایسه با سایر محصولات هم رده شیائومی، معادل 500 وات ظرفیت کمتری دارد. با وجود این اگر خیلی اهل بازی کردن یا تماشای فیلم نباشید، تا یک روز می‌توانید روی شارژدهی آن حساب کنید. همچنین آداپتور 67 واتی این موبایل را در حدود 40 دقیقه به‌طور کامل شارژ می‌کند.

دوربین‌های این موبایل نیز از چهار سنسور اصلی، فوق عریض، ماکرو و سلفی به ترتیب با کیفیت 64، 8، 2 و 20 مگاپیسلی برخوردار است. عملکرد دوربین سلفی این موبایل در مقایسه با سایر سنسورها بیشتر به چشم می‌آید. بنابراین اگر عاشق عکس سلفی هستید، خرید این موبایل انتخاب مناسبی برای شماست.

پردازنده گوشی شیائومی پوکو F4 نیز از نوع  Snapdragon 870 است. تنها نقطه ضعف این پردازنده، داغ شدن گوشی در استفاده طولانی مدت از موبایل به‌خصوص بازی کردن است. در غیر این صورت با هیچ‌گونه باگ یا لگ در اجرای سنگین‌ترین بازی‌ها نیز مواجه نخواهید شد.

3. گوشی شیائومی پوکو X4 PRO 5G

سومین محصول از بهترین‌های خانواده پوکو در محدوده قیمت زیر 20 میلیون تومان، گوشی شیائومی پوکو X4 PRO 5G است. این موبایل از دو گوشی فوق، ارزان‌تر است. از نظر طراحی شباهت زیادی به POCO X5 PRO دارد. متریال به‌کار رفته در ساخت قاب و فریم این دو گوشی نیز تقریبا مشابه یکدیگر هستند. همین موضوع دقیقا درباره نمایشگر گوشی شیائومی پوکو X4 PRO 5G نیز صدق می‌کند و تفاوت خاصی بین این دو موبایل به‌چشم نمی‌خورد.

باتری این موبایل نیز ظرفیت 5 هزار میلی آمپر ساعتی دارد. همچنین یک آداپتور 67 واتی نیز در جعبه به‌همراه موبایل در اختیار شما قرار می‌گیرد. شاید کمی عجیب به‌نظر برسد؛ اما مشخصات دوربین‌های این موبایل نیز دقیقا مشابه پوکو ایکس 5 پرو است.

شاید مهم‌ترین تفاوت این دو موبایل، مربوط به سخت افزار آن‌ها باشد. در گوشی شیائومی پوکو X4 PRO 5G از پردازنده Snapdragon 695 استفاده شده است. این پردازنده در اجرای برنامه‌ها و بازی‌های معمولی هیچ‌گونه مشکلی ندارد؛ اما برای اجرای بازی‌های سنگین با کیفیت بالا دچار مشکل می‌شود. معمولا پس از چند دقیقه بازی کردن، شاهد لگ و باگ نسبتا زیادی خواهید بود. این تنها نقطه ضعف گوشی شیائومی پوکو X4 PRO 5G در مقایسه با پوکو ایکس 5 پرو است.

کلام پایانی

در این مطلب به معرفی سه تا از بهترین موبایل‌های شیائومی پوکو در محدوده قیمت زیر 20 میلیون تومان پرداختیم. واقعیت این است که شیائومی در سال‌های اخیر سهم بالایی از بازار موبایل‌های میان رده را در ایران تصاحب کرده است. استفاده از سخت افزار باکیفیت و همچنین امکانات مناسب در موبایل‌های شیائومی، باعث شده تا در رقابت با بسیاری از محصولات هم‌رده در بازار گوی سبقت را بربایند. به‌نظر شما بهترین گوشی شیائومی پوکو زیر 20 میلیون تومان چیست؟ تجربه استفاده از موبایل‌هایی که تا اینجا معرفی کردیم را دارید؟

آخرین عناوین

نیوجرسی پرشین بتن

نیوجرسی پرشین بتن نوعی مانع بتنی است که به‌ ویژه برای جداسازی مسیرهای ترافیکی، ایمنی…

7 ساعت پیش

پارتیشن شیشه ای ریلی

اگر به دنبال یک روش به روز و جذاب برای ایجاد فضاهای کوچک تر بدون…

7 ساعت پیش

جایگزین بلوک سیمانی

با پیشرفت تکنولوژی در صنعت ساختمان سازی، استفاده از مصالح سنتی مانند بلوک سیمانی جای…

9 ساعت پیش

بلوک سیمانی یا آجر

بلوک سیمانی یا آجر؟ این پرسشی است که اغلب سازندگان به آن برخورد کرده اند.…

9 ساعت پیش

پارتیشن شیشه ای فریم لس

تصور کنید در یک دفتر کار با پارتیشن شیشه ای فریم لس نشسته اید؛ آیا…

1 روز پیش

جدول پرسی چیست

جدول پرسی چیست و چه کاربرد هایی دارد؟ موضوع مورد بررسی ما در این مقاله…

1 روز پیش