سازه چادری در دنیای معماری مدرن بسیار پرطرفدار می باشد. قابلیت هایی از جمله وزن سبک و مقاومت بالا در برابر باران، باد و برف باعث شده است این سازه برای زیباسازی محیط شهری بسیار مورد استقبال قرار گیرد. این سازه چادری به دلیل به صرفه و ارزان بودن، جایگزین خوبی برای مصالح سنگین است. آشنایی با سازه چادری، از انواع تا کاربرد نشان می دهد که کیفیت خوب و طول عمر بالایی نیز دارد.
ساخت این سازه محدودیتی ندارد و شما می توانید با توجه موقعیت خود آن را بنا کنید. در دنیای نوین ساخت و ساز، ساختارهای جذاب و زیبای فراوانی روز به روز ابداع می شود. متخصصین حوزه شغل مهندسی عمران و معماری بیشترین سهم را در زیباسازی محیط شهر و ساخت سازه های نوین بر عهده دارند. مطالعه کتاب و مقالات منتشر شده در زمینه عمران و معماری، ایده های نوینی برای استفاده بهینه از ابزار به افراد متخصص می دهد.
سازه های چادری به انواع زیر تقسیم می شوند:
سازه های قوسی، به دلیل وزن سبک، قابلیت اجرا در ابعاد وسیع دارند و مناسب اجرای طرح های بزرگ هستند.
الاچیق خیمه ای از مهم ترین و معروف ترین سازه های چادری است که مقاومت بالای آن در برابر باد، باران و برف بسیار مورد توجه مهندسان قرار گرفته است.
این سازه مانند اسمش شبیه زین اسب است و در سالن های تاتر، سایبان ها و محیط های داخلی مورد استفاده قرار می گیرند.
این سازه ها کاربرد های فراوانی دارند و در فضای باز مورد استفاده قرار می گیرند. علاوه بر زیبایی، پوشش مناسبی برای محافظت در برابر نور آفتاب، باران، برف و باد ایجاد می کنند. از کاربرد های مهم این سازه چادری می توان به موارد زیر اشاره کرد:
در این مراکز می توان از سازه چادری به عنوان مکانی برای صرف غذا، استراحت و راهرو استفاده کرد.
سازه چادری کششی به دلیل ایجاد سر پناه، پوشاندن و سایه، بسیار کاربردی است.
برای سرپناه تماشاگران این سازه های پارچه ای بسیار مناسب می باشد.
سازه چادری کاربرد فراوانی در حوزه حمل و نقل دارد. این سایه بان برای پایانه ها، و نمایندگی خودرو بسیار مناسب است.
در مناطق توریستی و گردشگری که امکان احداث ساختمان جهت اسکان گردشگران وجود ندارد، سازه چادری بسیار کارآمد و مناسب است. با صرف هزینه کمتر می توانید سرپناه موقت برای این افراد آماده کنید.
از سایر کاربردهای سازه چادری می توان به موارد زیر اشاره کرد:
این سازه ها به دلیل سبک و مقاوم بودن، مزیت های فراوانی دارند که می توان به موارد زیر اشاره کرد:
این سازه نسبت به ساختمان هایی که از مصالح سنگین و مقاوم استفاده می کنند، معایبی دارد که به آن ها اشاره می شود:
شما می توانید با توجه به نیاز و موقعیت مورد نظر، سازه چادری خود را انتخاب کنید. قیمت این سازه به عوامل زیادی بستگی دارد.
این سازه ها معمولا معلق بوده و به زمین نچسبیده است. متخصصان برای پایین آوردن، تنظیم و صاف کردن پارچه از بند های چرخ دار استفاده می کنند.
اگر سازه بزرگ باشد، شرایط فرق می کند. ترجیح این است که اول بر روی زمین، سازه را نصب کنند و بعد با دستگاه مخصوص در جای مورد نظر قرار دهند. به همین دلیل نصب آسان و سریع از ویژگی های مهم این سازه است. به خاطر داشته باشید به علت امکان زنگ زدگی، این پارچه ها برای رویداد های کوتاه مناسب هستند.
آشنایی با سازه چادری، از انواع تا کاربرد دلیل محبوبیت این بنا را مشخص می کند. هزینه کم، نصب آسان، مقاومت مناسب در برابر تابش آفتاب، باران و برف از جمله این دلایل می باشد. شما برای خرید این سازه باید به موقعیت، بودجه و نوع کاربرد آن دقت کنید. در فصول سرد اماکن روباز مثل استخر، رستوران و مراکز خرید می توانند با استفاده از این سازه ها، کارایی خود را حفظ کنند.
تعمیرات جزئی ساختمان یکی از اصلی ترین مواردی است که برای حفظ و نگهداری ساختمان…
جوشکاری اسکلت در تهران یکی از مراحل بسیار مهم در ساخت و ساز های این…
لچکی در اسکلت فلزی چیست و چه کاربردی دارد؛ موضوع مورد بحث و بررسی ما…
به نظر شما برای آپارتمان، وان ساده بهتر است یا جکوزی؟ این سوالی است که…
ساختمان های اسکلت فلزی به دلیل سرعت ساخت، انعطاف پذیری طراحی و قابلیت حمل و…
بازسازی خانه یکی از پروژه های بزرگ و مهمی است که می تواند بسته به…